Nyheder

Formula Racing-talent udfordres af verdens bedste

Den 27. oktober 2015

Formula Racings 11-årige kører Victor Majgaard og hans mekaniker, Pavia Sørensen, er flyttet til Italien i tre måneder for at prøve kræfter mod verdens bedste kartingkørere.


Allerød, 27. oktober 2015 — Det er store udfordringer, som venter 11-årige Victor Majgaard, som de kommende måneder udfordres mod verdens bedste kartingkørere på det store, italienske baner.


– Formålet med turen er at finde ud af, hvilket nivaeu, Formula Racings kartingtalenter befinder sig internationalt, lyder det fra Victor Majgaards far, Anders Majgaard.


– Vi kører altid for at vinde, men målsætningen var at placere os i den bedste halvdel af feltet.


Det var på forhånd planlagt, at Victor Majgaard skulle deltage i fire store løb, Bridgestone Cup, ROK VM, Industria og WSK Final.


Til den første store udfordring på den berømte South Garda-bane syd for Gardasøen 10.-11. oktober gik det over al forventning for den unge Formula Racing-kører.


I det 100 kørere store felt kvalificerede danskeren sig som nr. 26, mens han til warm-up til løbet var blandt de fem hurtigste.


I weekendens første heat, som også var den unge Søborg-kørers første internationale heat, startede han P8 og endte på en 2. plads, hvilket må siges at være en absolut godkendt debut.


– Den store udfordring har været dækkene, som er meget blødere, end vi er vant til, siger Anders Majgaard.


Efter de udfordrende kvalifikationsheat gik Victor Majgaard direkte videre til A-præfinalen som nr. 26 ud af 100 kørere. Startproblemer betød desværre, at han aldrig kom i gang, mens det finalen gik langt bedre. Den unge dansker startede P30 og sluttede på en 15. plads.


– Vi takker Formula Racing og Victors mekaniker, Pavia Sørensen, samt kartproducent og teamejer Stefano Parilla mange gange for denne enestående mulighed for at konkurrerer med de bedste i verden, lyder det fra Anders Majgaard.

Nyheder