Nyheder

Ros til Mikkel Jensen efter DTM-test

Den 04. december 2015

Formula Racings unge Formel 3-talent Mikkel Jensen var en af de seks kørere, som fik ros af Mercedes-AMG DTM-teamet efter en torsdagens test af en Mercedes-AMG C 63 DTM på Jerez-banen i Sydspanien.


Allerød, 4. december 2015 – Der ventede Mikkel Jensen noget af en udfordring, da det 20-årige motorsportstalent torsdag eftermiddag skiftede sin Formel 3-racer ud med en DTM-racer fra Mercedes-AMG.


– Det var en fantastisk oplevelse! Det var min debut i en DTM-racer og samtidig første gang, jeg prøver så kraftfuld en racerbil, lød det fra Mikkel Jensen efter testen.


– Mit fokus er stadig på Formel 3, og efter en debutsæson er målet med 2016 at vinde det europæiske mesterskab. Der er kæmpe forskel på DTM og Formel 3, og derfor var alting nyt for mig. Det gik dog overraskende hurtigt med at vænne mig til bilen, og efter at have lært banen at kende kørte, jeg en antal gode omgange.


– En kæmpe tak til Mercedes-AMG DTM-teamet for at give mig chancen for at prøve mine evner af i så fantastisk en racerbil. Jeg håber på at komme til at prøve den igen på et andet tidspunkt.


Mikkel Jensen – som personligt er støttet af Mercedes-Benz Motorsport i Formel 3 – var en af seks kørere, som blev sat bag rattet af den mere end 500 hestekræfter stærke racerbil.


De øvrige testkørere talte foruden landsmanden Kevin Magnussen også den tyske V8 Supercar-kører Maro Engel, Formel Renault 3.5-køreren Jazeman Jaafar, GP3-køreren Marvin Kirchhöfer samt den italienske GP2-kører Raffaele Marciello.


Alle tre kørere fik ros af Mercedes-AMG DTM-teamets ledelse, som var tydeligt tilfredse med resultaterne fra de tre dages DTM-test.


– Testen i Jerez var en ideel mulighed for at give seks utrolig engagerede og meget hurtigere racerkørere en chance for at vise deres værd i vores Mercedes-AMG C 63 DTM, lød det fra teamchef hos Mercedes-AMG DTM, Ulrich Fritz.


– Alle kørere præsterede fantastisk, og deres samarbejde med vores ingeniører var perfekt.

Nyheder