Nyheder

Suveræn kartingsæson for Formula Racings unge motorsportstalenter

Den 06. oktober 2015

Et danmarksmesterskab, to sjællandsmesterskaber og et hav af pokaler er hvad, Formula Racings talentfulde kartingteam har fået ud af 2015-sæsonen.


Allerød, 6. oktober 2015 — Formula Racings unge kartingtalenter kan med stolthed se tilbage på en 2015-sæson, som gik over al forventning med hele tre mesterskaber samt adskillige velfortjente pokaler. Conrad Laursen og Oliver Skjellerup er nye mestre.


– Vi er ekstremt stolte af drengene. Alle og én har de kæmpet for resultaterne, og at vi kan slutte sæson med et danmarksmesterskab og hele to sjællandsmesterskaber fortæller jo alt om vores talentmasse, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


Formula Racings kartingteam debuterede i 2015 som et stort og professionelt setup med fire unge kørere i alderen otte til 12 år. Teamet har faste mekanikere, og kørerne dyster i klasserne Cadett Mini og Cadett Junior.


For 8-årige Conrad Laursen sluttede sæsonen bedst muligt med et danmarksmesterskab i Dansk Super Kart, mens den unge Holte-kører også sikrede sig sjællandsmesterskabet til finalen på Københavns Gokartbane i september.


– Conrads resultater i denne sæson er mildest talt imponerende. Han er både hurtig og strategisk, og kan han holde samme udviklingsniveau i de kommende år, kan han nå langt i motorsporten, lyder det fra Allan Jørgensen.


Samme roser gives til Formula Racings anden kartingmester, nemlig 12-årige Oliver Skjellerup, som ligeledes høstede et sjællandsmesterskab i den større Cadett Junior-klasse. Skjellerup har vist en god fart i sæsonen og har flere gange været på podiet.


– Oliver har virkelig kæmpet for sine resultater og har generelt haft en god fart i denne sæson. Hans mesterskab er fuldt fortjent, og vi glæder os enormt til at se hans udvikling i den kommende sæson, lyder det fra Allan Jørgensen.


Pokalfest til DM-Revanchen

Og som om, dét ikke var nok, sluttede de hurtige Formula Racing-drenge sæsonen med at rydde bordet for pokaler til DM-Revanchen på Københavns Gokartbane den forgangne weekend.


Mens Conrad Laursen og Marcus Skjellerup samlet tog 1. og 2. pladsen i finalen, blev Mickey Magnussen samlet P4 i Cadett Mini.


Oliver Skjellerup og Victor Majgaard tog henholdsvis 2. og 3. pladsen om søndagen, som gav en samlet 2. plads til Majgaard i Cadett Junior.


Kombineret med yderligere podieplaceringer i de kvalificerende heats, betød det masser af pokaler til drengene.


– En fantastisk afslutning på et suverænt år, som hele teamet i den grad kan være stolte af. Nu kan vi sætte punktum for denne sæson og begynde forberedelserne til 2016, hvor der venter teamet nye udfordringer, lyder det fra Allan Jørgensen.

Nyheder