Nyheder

Formula Racing vil kæmpe for podieplacering på Imola

Den 13. maj 2016

Efter en udfordrende start på European Le Mans Series, satser det danske Ferrari-team på et topresultat i anden afdeling af det europæiske mesterskab. Søndagens løb på italienske Imola bliver det sidste inden 24-timers Le Mans.

Mens første afdeling af European Le Mans Series var en udfordring for Ferrari-kørerene fra Formula Racing, håber det danske team på en placering i den bedste ende af feltet, når anden afdeling af mesterskabet afvikles på den italienske Imola-bane søndag. Løbet bliver teamets sidste inden 24-timers Le Mans.

— Vi har gode erfaringer med Imola, hvor vi sidste år sluttede toer, ligesom vi vandt løbet tilbage i 2014, lyder det fra Formula Racings FIA Gold Driver, Mikkel Mac.

Formula Racing sluttede på en 5. plads i årets første afdeling på Silverstone for fire uger siden, hvilket bestemt ikke var tilfredsstillende for det danske Le Mans-team.

Mikkel Mac: Vi har fokus på Silverstone-fejl

– Vi var ikke tilfredse med vores resultat på Silverstone, så vi har naturligvis fokus på de fejl, der opstod undervejs i løbet. Udfordringen blev ikke mindre af, at vi aldrig nåede at finde et optimalt setup til bilen og de nye dæk, som serien har tildelt os.

– Alt det håber vi på at have bedre styr på i denne weekend.

Christina Nielsen: Ser frem til Imola-debut

Teamets nye kører, FIA Silver Driver Christina Nielsen, kommer til Imola direkte fra Californien, hvor den hurtige kvinde sikrede sig en flot 2. plads i en afdeling af det amerikanske United SportsCar-mesterskab på Laguna Seca.

– Jeg har faktisk aldrig selv kørt på Imola, men generelt har Formula Racing klaret sig godt på banen. Jeg håber, vi kan nyde godt af teamets gode erfaringer og det setup, som man kørte med i sidste sæson, lyder det fra Christina Nielsen.

– Jeg har øvet banen i simulator, og jeg glæder mig til at køre den i virkeligheden. Den ser fed ud med masser af hurtige sving.

Sidste løb inden 24-timers Le Mans

Weekendens løb på Imola bliver det sidste inden det store brag på Le Mans, hvor Formula Racings Mikkel Mac, Christina Nielsen og Johnny Laursen som bekendt stiller til start i GT-Am-klassen med deres Ferrari 458 GT2.

 

Nyheder