Nyheder

Mikkel Jensen håber på Formel 3-podie på Nürburgring

Den 09. september 2016

Endnu et podieresultat er målet for Formula Racing-køreren Mikkel Jensen, som blot to uger efter at have sikret en andenplads i European Le Mans Series, nu stiller til start i en Formel 3-racer på Nürburgring.  

Udsendt af FORMULA RACING
 
Allerød, 8. september 2016 – Efter en flot debut i European Le Mans Series vender Mikkel Jensen nu tilbage til sin Formel 3-racer, når ottende afdeling af FIA European Le Mans Series afvikles på Nürburgring den kommende weekend.
– Det var en stor oplevelse at køre GT-bil i den europæiske Le Mans-serie, og nu glæder jeg mig til at komme tilbage i min Formel 3-racer, lyder det fra Mikkel Jensen.
 
Den 21-årige Formula Racing-kører tog sammen med teamkammeraterne Mikkel Mac og Johnny Laursen en flot andenplads i ELMS-sæsonens fjerde afdeling på Paul Ricard. Nu rettes blikket mod næste udfordring på den legendariske tyske Formel 1-bane.  

Vil tage revanche

– Nürburgring var ikke god ved os sidste år, hvor jeg kæmpede med dæktryk og lavede nogle uheldige fejl. Men jeg er stor fan af banen, og når tingene fungerer, er jeg hurtig, forklarer danskeren som i 2014 tog to sejre i ADAC Formel Masters på racerbanen i de tyske Eifelbjerge.  
 
Optimisme på trods af svær sæson
 
Mikkel Jensen har haft en udfordrende sæson i det europæiske Formel 3-mesterskab, men fik et motiverende løft på Spa-Francorchamps i juli, hvor Formula Racing-køreren hentede en flot tredjeplads.  
 
– Vi må erkende, at resultaterne har svinget meget i år, men vi har også vist, at når tingene virker, så kan vi kæmpe med helt fremme. Det starter i kvalifikationen, for hvis du ikke har en startposition helt oppe i de forreste rækker, er en podiesejr nærmest umuligt, forklarer Mikkel Jensen.  
 
– Derfor håber jeg, at vi får bilens setup til at spille i weekenden. Vi har fået en ny ingeniør til sæsonens sidste tre løb, og jeg ser frem til samarbejdet.
TIDSPLAN FOR FORMULA 3 – NÜRBURGRING
 
Fredag 9. september
11.20 — Træning #1
12.05 — Træning #2
15.15 — Kvalifikation #1
18.30 — Kvalifikation #2/#3
 
Lørdag 10. september
09.50 — RACE #1 (33 min)
17.10 — RACE #2 (33 min)
 
Søndag 11. september
09.45 — RACE #3 (33 min)
 
OBS! Følg Mikkel Jensen i Formel 3 via livetiming på www.fiaf3europe.com eller livetransmission på MOTORS TV.
Nyheder