Nyheder

Formula Racing ryddede bordet: Sikrede sig fem mesterskaber til Finali Mondiali

Den 30. oktober 2017

To verdensmesterskaber, to europamesterskaber og et teammesterskab: Danske Formula Racing var simpelthen overlegne til sæsonfinalen i Ferrari Challenge på Mugello.

– Det har været den vildeste weekend og den mest fantastiske afslutning på sæsonen! 2017 blev året, hvor vi skiftede fra European Le Mans Series til Ferrari Challenge, og vi har arbejdet hårdt for at skabe interesse omkring vores nye program. Takket være et fantastisk crew og et hold dygtige kørere lykkedes det ikke bare at levere en masse flotte resultater, men også at vinde fem store mesterskaber. Det er så vildt, og vi er naturligvis ekstremt stolte. Et stort tillykke til alle vores kørere og vores nye mestre, men især en kæmpe ros til alle og én i pitgaragen, som virkelig har fortjent teammesterskabet, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Weekendens Finali Mondiali på Mugello var den syvende og sidste afdeling af Ferrari Challenge Europe. Mere end 40.000 tilskuere gæstede det spektakulære event, som også kårede vinderne af Ferrari Challenge North Amerika og Asia Pacific. Slutteligt samledes alle tre serier i to store verdensfinaler, som også blev domineret af Formula Racing. Jens Liebhauser tog nemlig sejren i Trofeo Am-klassen, mens Johnny Laursen kunne lade sig hylde som vinder af Copa Shell.

Formula Racing: 10 kørere fra hele verden

Formula Racing stillede med hele 10 kørere til Finali Mondiali, og for japanske Tadakazu Kojima blev det  til en flot løbssejr i Ferrari Challenge Asia Pacific, mens canadiske Eric Cheung kørte sig fra en fjerdeplads til en tredjeplads i europamesterskabet. De øvrige kørere var blandt andre Tina Kok, som sikrede sig en tredjeplads i Ladies Cup-mesterskabet, libanesiske Tani Hanna, græske Kriton Lendoudis og David Lim fra Malaysia.

– Det har været spændende at samle kørere fra så mange forskellige nationer. Det har været profiler, som har kæmpet på hvert sit niveau, men som alle har indgået i ét samlet team. Nu kan vi sætte punktum for en udfordrende, men succesfuld sæson, og vi glæder os til at tage hul på en ny i 2018, slutter Allan Jørgensen.

 

Nyheder