Nyheder

ZHERO – VINTERFERIE PÅ ET NYT NIVEAU

Den 21. december 2017

Designhotel Zhero Ischgl/Kappl er uden tvivl det mest spændende og mest komplette femstjernede hotel i Paznaun-regionen, hvor berømte Ischgl danner rammen om mange danskere og udlændinges vinterferie. En vinterferie som med Zhero Designhotel løftes til et helt nyt niveau, og hvor oplevelserne på hotellet bliver mindst lige så vigtig en del af ferien som aktiviteterne på pisterne.

Zhero Ischgl er samarbejdspartner med FORMULA RACING, og derfor kan Zhero Ischgl tilbyde FORMULA’s kunder en helt særlig aftale:

Den laveste pris du kan finde minus 20 %!

Dertil kommer gratis upgrade hvis tilgængeligt.

Luksus, komfort & Avantgarde lifestyle
I Kappl har du adgang til 43 km pister, mens Iscgl, som ligger blot 4 km fra hotellet, byder på 243 km alpine pister, så meget bedre terræn findes ikke i Europa.

Når skiene er stillet i stativerne, kan du opleve Zhero’s mange faciliteter og muligheder.

Restaurant The Saint er en vigtig del af oplevelsen på Zhero. Den åbne grill matcher vinterstemningen perfekt, og chefkok Klaus Braunmayr, som har to Michelin-stjerner i bagagen, sørger for at hvert eneste måltid er en oplevelse i sig selv.

En dag på ski kan også afsluttes i hotellets berømte spa. La Prairie Spa & Fitness er det perfekte sted at gå hen, når batterierne skal lades op. Et utal af forskellige spabehandlinger fra allerøverste hylde kan kombineres med massage og andre behandlinger udført af stedets dygtige ansatte. Fitnesscentret er udstyret med det nyeste grej fra Technogym, og efter en god gang motion gøres oplevelsen komplet med en tur i den 20 meter lange pool. Områdets største.

Ses vi ved pejsen i den glamourøse Minotti Lounge efter træning?

Certificeret 5 Star Hotel
Officielt medlem af Designhotels TM
Gratis Limousine Shuttle mellem Ischgl og Kappl
Open-Grill “a la carte” Restaurant
“La Prairie-the art of beauty” Spa-behandling og produkter
Technogym motionscenter
Inhouse skileje
Inhouse Fashion Boutique 

5 Star Designhotel Zhero Ischgl/Kappl

Email: info@zherohotelgroup.com

Telefon: +43 5445 61200

www.zherohotelischgl.com

Nyheder