Nyheder

Ferrari Challenge: Formula Racing fører nu tre mesterskaber

Den 11. juni 2018

Det blev til endnu en Challenge-weekend med pole positions, sejre og godt med point til Formula Racing, som kunne tage fra Misano World Circuit med føring i hele tre mesterskaber

Misano, Italien, 11. juni 2018 – Formula Racing holdt stilen i fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe, som blev afviklet på Misano World Circuit i Italien. Det danske Ferrari-team sikrede sig i alt tre klassesejre og yderligere tre podiepladser og kunne rejse tilbage til Danmark med føring i hele tre mesterskaber.

– Fantastisk weekend. Ikke helt problemfri, men stærk nok til, at vi kom gennem halvdelen af sæsonen med føring i to kørermesterskaber og ikke mindst teammesterskabet. Det var en speciel weekend med aftenløb og nattekørsel, men igen viste vores kørere, hvordan det skal gøres. Stort tillykke til Nicklas Nielsen og Eric Cheung, som begge sikrede sig sejre i deres klasser, og ekstra stort tillykke til Cheung, som overtog føringen i Coppa Shell, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Mens Nicklas Nielsen tog en sejr og en andenplads i Trofeo Pirelli-serien, sikrede Eric Cheung sig hele to sejre i Coppa Shell. De to Formula Racing-kører kunne dermed tage fra Misano med en føring i hver deres serie, mens sidste års Trofeo-vinder, tyske Jens Liebhauser, nu holder en tredjeplads i mesterskabet.

I Coppa Shell Am fortsatte Alexander Nussbaumer den gode fart fra tredje afdeling af Challenge-mesterskabet og hentede en andenplads i fredagens aftenløb. Nussbaumer måtte desværre udgå fra Coppa Shell lørdag aften, hvor en kollision under starten på løbet ryddede halvdelen af feltet – heldigvis kom ingen kører noget til, og løbet blev genstartet, og her lykkedes det for Eric Cheung, som tidligere på dagen havde sikret pole position, at hente weekendens tredje sejr hjem fra spids.

Weekenden bød også på et gensyn med sidste års Coppa Shell-vinder, Johnny Laursen, som stillede op for Formula Racing i Trofeo Pirelli-serien og kørte en flot tredjeplads hjem i lørdagens aftenløb. Johnny Laursen modtog desuden en særlig pris for designet af den bil, som sikrede han mesterskabspokalen i 2017.

Næste afdeling af Ferrari Challenge Europe afvikles den 20.-22. juli på Brno-banen i Tjekkiet.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

 

FERRARI CHALLENGE EUROPE 2018

23.-25. marts: Mugello, Italien
27.-29. april: Silverstone, England
11.-13. maj: Spa-Francorchamps, Belgien
7.-9. juni: Misano, Italien
20.-22. juli: Brno, Tjekkiet
14.-16. september: Barcelona, Spanien
1.-4. november: Monza, Italien

 

Nyheder