Nyheder

Ferrari Challenge: Formula Racing øger dominans i tre mesterskaber

Den 23. juli 2018

Weekendens afdeling af Ferrari Challenge Europe blev til endnu en fanfare af pole positions, løbssejre og trofæer til Formula Racing. Det danske team udbyggede føringen i tre mesterskaber – og på vej mod dominans i et fjerde.

Brno, Tjekkiet, 23. juli 2018 – Jublen ville ingen ende tage, da Formula Racing søndag eftermiddag afsluttede femte afdeling af Ferrari Challenge Europe med en klar udbygning af alle tre mesterskabsføringer. Det danske team, som er internationalt repræsenteret med kørere fra flere dele af verden, fører nu Pirelli Trofeo-, Coppa Shell- samt det generelle teammesterskab med en endnu større afstand til de nærmeste konkurrenter.

– Man fristes til at sige, at det går ufatteligt godt! Endnu en fantastisk weekend med enestående arbejde fra både kørere og team. Det er en stor ære at arbejde sammen med de her mennesker og nyde udbyttet af holdets anstrengelser. Men kampen er ikke vundet endnu. Vi har to afdelinger tilbage på kalenderen, og det er en benhård og prestigefuld serie, som mange vil vinde, og hvor alt kan ske, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Weekenden udløste i alt fire løbssejre og tre pole positions til Formula Racings hold af Challenge-kørere. Holdets unge talent, Nicklas Nielsen, udbyggede med weekendens to pole positions og to løbssejre sin føring i Pirelli Trofeo, hvor han nu med 200 point nu er 38 point foran nærmeste konkurrent. Samtidig avancerede tyske Jens Liebhauser sin mesterskabsposition, hvor han med sin 88 point nu er tættere på andenpladsen end efter seneste afdeling på Misano.

Også Eric Cheung styrkede sin føring i Coppa Shell-mesterskabet, hvor canadieren med sine 127 point er 20 og et halvt point foran nærmeste konkurrent. Sidst, men alt andet end mindst, imponerende østrigske Alexander Nussbaumer igen i Am-klassen, hvor han med sine to løbssejre lukkede en stor del af hullet til toppen i mesterskabet. Nussbaumer bevarer sin tredjeplads i Am-mesterskabet, men er nu blot seks og et halvt point fra mesterskabsføringen.

Endelig fører Formula Racing det samlede teammesterskab med 507 point – hele 227 og et halv point foran det næstbedste team i Challenge-serien!

Næste afdeling af Ferrari Challenge Europe afvikles den 14.-16. september i Barcelona.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

 

FERRARI CHALLENGE EUROPE 2018

23.-25. marts: Mugello, Italien
27.-29. april: Silverstone, England
11.-13. maj: Spa-Francorchamps, Belgien
7.-9. juni: Misano, Italien
20.-22. juli: Brno, Tjekkiet
14.-16. september: Barcelona, Spanien
1.-4. november: Monza, Italien

 

Nyheder