Nyheder

Formula Racing i Tjekkiet: Skal forsvare føring i tre Ferrari-mesterskaber

Den 20. juli 2018

Der ventes kamp til stregen i femte afdeling af Ferrari Challenge Europe, som afvikles i Brno, Tjekkiet, den kommende weekend. Weekenden bliver med fuld fokus på Formula Racing – det danske Ferrari-team fører nemlig hele tre mesterskaber.

Brno, Tjekkiet, 20. juli 2018 – Med en føring i to kørermesterskaber og dominans i det samlede teammesterskab, er opmærksomheden i den europæiske Ferrari Challenge-serie nu rettet mod Formula Racing. Med kun tre afdelinger tilbage af det benhårde mesterskab skal det danske team for alvor til at forsvare positionerne.

– Vi har indtil videre haft en fantastisk sæson, hvilket både skyldes vores talentfulde kørere, men naturligvis også et stærkt team, som har leveret en imponerende indsats hele vejen rundt. Nu gælder det om at holde den gode stil, for vi er over halvvejs i kalenderen, hvilket betyder, at konkurrencen uden tvivl begynder at spidse til, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

– Vi har en fed weekend i vente. Det er første gang siden 2014, at Challenge-serien gæster Tjekkiet, og Brno-banen er en oldschool bane, som er kendt for masser af action og udfordringer. En bane, som især passer godt til vores to mesterskabsførende kørere, Nicklas Nielsen og Erich Cheung.

Både det unge talent, Nicklas Nielsen, og den i Ferrari Challenge-regi erfarne Erich Cheung, har været med til at sikre det danske Ferrari-team solide point denne sæson og fører henholdsvis Trofeo Pirelli- og Coppa Shell-klassen. Mens debutanten Nielsen har stået øverst på podiet hele fem gange i 2018, har canadiske Cheung vundet tre ud af de seneste fire løb. Formula Racing-køreren Jens Liebhauser, som vandt Pirelli-klassen i 2017, holder i en tredjeplads i mesterskabet.

De mange topresultater, som blandt andre også østrigeren Alexander Nussbaumer har været med til at levere i løbet af sæsonens første fire afdelinger, betyder, at Formula Racing har sat sig på en solid føring i det samlede teammesterskab.

Ferrari Challenge Europe afvikles over syv afdelinger á to løb på berømte racerbaner i Europa. Den kommende weekend startede allerede ud med fri træning torsdag, mens der både fredag og lørdag afvikles kvalifikation og løb i henholdsvis Trofeo Pirelli- og Copa Shell-klassen.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

 

FERRARI CHALLENGE EUROPE 2018

23.-25. marts: Mugello, Italien
27.-29. april: Silverstone, England
11.-13. maj: Spa-Francorchamps, Belgien
7.-9. juni: Misano, Italien
20.-22. juli: Brno, Tjekkiet
14.-16. september: Barcelona, Spanien
1.-4. november: Monza, Italien

 

 

 

Nyheder