Nyheder

Formula Racing på Misano: Nicklas Nielsen skyder weekenden i gang med stærk pole position

Den 08. juni 2018

Fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe starter lovende for Formula Racing, som fredag eftermiddag sikrede en pole position i Trofeo Pirelli-klassen. Som noget nyt afvikles weekendens løb som aftenløb.

Misano, Italien, 8. juni 2018 – Formula Racings hurtige talent, Nicklas Nielsen, holdt den gode stil i fredagens kvalifikation og kørte en sikker pole position hjem i store Trofeo Pirelli-klasse. Den mesterskabsførende dansker ser frem til sit første løb, som får grønt flag efter mørkets frembrud.

– Misano er endnu en bane, jeg aldrig før har kørt på, så jeg er naturligvis lykkelig for min pole. Teamet har gjort et fantastisk arbejde med at få sat bilen op, og jeg glæder mig til et fedt løb på en bane, som i øvrigt er ret spektakulær med en masse sving. Men allermest glæder jeg mig til at køre et løb, som flages grønt i nattemørket. Det har jeg aldrig prøvet før, og uden at sammenligne det, bliver det en lille smag på det 24-timers Le Mans, som jeg drømmer om at køre en dag, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Weekendens Challenge-løb bliver også et comeback til sidste år Copa Shell-vinder og vinder af verdensfinalen, Johnny Laursen, som hentede en stærk femteplads i Trofeo Pirelli-kvalifikationen. Laursen var skarpt forfulgt at sin Formula Racing-kollega og sidste års Trofeo Pirelli-vinder, tyskeren Jens Liebhauser.

Også i Copa Shell-klassen var Formula Racing stærkt repræsenteret – nemlig af Alexander Nussbaumer, som var tæt på en pole og starter fra anden position i Copa Shell-klassen i weekendens første løb fredag aften klokken 20.00. Trofeo Pirelli-løbet flages grønt 22.15.

Alle Formula Racing-kørere repræsenterer et team, som i årets tre første afdelinger har høstet nok point til at føre Challenge-seriens generelle teammesterskab.

– Vi har fået en rigtig god start på weekenden og håber naturligvis, at vi kan komme igennem de to løb med vores mesterskabsføringer i behold, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Ferrari Challenge Europe afvikles over syv afdelinger á to løb på berømte racerbaner i Europa. Den kommende weekend startede allerede ud med fri træning torsdag, mens der både fredag og lørdag afvikles kvalifikation og løb i henholdsvis Trofeo Pirelli- og Copa Shell-klassen.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

 

FERRARI CHALLENGE EUROPE 2018

23.-25. marts: Mugello, Italien
27.-29. april: Silverstone, England
11.-13. maj: Spa-Francorchamps, Belgien
7.-9. juni: Misano, Italien
20.-22. juli: Brno, Tjekkiet
14.-16. september: Barcelona, Spanien
1.-4. november: Monza, Italien

 

 

 

 

Nyheder