Nyheder

Formula Racing på Silverstone: Klar til anden afdeling af Ferrari Challenge 2018

Den 27. april 2018

Formula Racing er klar til anden afdeling af Ferrari Challenge Europe, som afvikles på Formel 1-banen Silverstone i bededagsferien. Det danske Ferrari-team kommer til England med en føring i kørermesterskabet.

Silverstone, England, 27. april 2018 – Efter en suveræn start på Challenge-sæsonen i sidste måned er Formula Racing klar til anden afdeling af mesterskabet, som afvikles på Silverstone lørdag og søndag. Det danske team fører kørermesterskabet i Trofeo Pirelli-serien og holder en andenplads i det samlede teammesterskab.

– Vi havde en stærk sæsonstart i Italien og håber naturligvis, at vi kan fortsætte den gode stil i anden afdeling. Silverstone er et legendarisk sted, men også en udfordrende bane, og vi havde en ikke alt for nem weekend sidste år. Vi håber, at vi har bedre held i år, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Formula Racing er igen repræsenteret med fem kørere i den mere end 40 biler store Challenge-serie. Favoritten efter første afdeling synes at være teamets nye talent, Nicklas Nielsen, som gæstedebuterede i Challenge-serien til sidste års finaleløb og allerede nu fører mesterskabet.

– Jeg har aldrig kørt på Silverstone før, så det bliver en spændende weekend. Den første træning blev kørt på vådt underlag, men umiddelbart virker det som en rigtig fin bane med masser af fart, så jeg glæder mig og håber, vi kan holde den gode stil fra første afdeling, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Det var Nicklas Nielsen, som i sæsonens første afdeling på Mugello sikrede to pole positions og to sejre og dermed en pæn bunke mesterskabspoint til det danske team. Den 20-årige kører kæmper i samme klasse som sidste års Pirelli Am-mester, den erfarne Jens Liebhauser.

Ferrari Challenge Europe afvikles over syv afdelinger á to løb på berømte racerbaner i Europa. Den kommende weekend begynder traditionelt med officielle træningsrunder, mens der både lørdag og søndag afvikles kvalifikation og løb i henholdsvis Trofeo Pirelli- og Copa Shell-klassen.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

 

FERRARI CHALLENGE EUROPE 2018

23.-25. marts: Mugello, Italien
27.-29. april: Silverstone, England
11.-13. maj: Spa-Francorchamps, Belgien
7.-9. juni: Misano, Italien
20.-22. juli: Brno, Tjekkiet
14.-16. september: Barcelona, Spanien
1.-4. november: Monza, Italien

Nyheder