Nyheder

Ferrari Challenge Europe: Formula Racing vil have revanche på ikonisk Formel 1-bane

Den 11. september 2020

Femte afdeling af årets Challenge-sæson afvikles på belgiske Spa-Francorchamps, hvor Formula Racing håber på genrejsning efter blandet weekend på Mugello.

Formula Racing håber på et stærkt comeback, når femte afdeling af Ferrari Challenge Europe afvikles på Spa-Francorchamps den kommende weekend. Det danske Ferrari-hold fra Lyngby missede vigtige point i seneste afdeling på Mugello, og dét skal der rettes op på, når Challenge-feltet igen skal i kamp lørdag og søndag på den ikoniske belgiske Formel 1-bane.

– Vi havde en hård weekend på Mugello for to uger siden, hvor vi vores kørere både kæmpede med skiftende vejforhold og noget så sjældent som tekniske udfordringer med racerbilen. Vi har, trods vores relativt lille kørerlineup som følge af Covid-19, haft en forrygende sæson med masser af sejre og podieplaceringer, men på Mugello var vi lidt ramte, selvom vi trods alt formåede at tage hjem med pokaler i bagagen. Vi håber på at vende stærkt tilbage den kommende weekend, hvor vi desuden har fornøjelsen af at stille op den nok mest spektakulære bane på hele kalenderen. Spa-Francorchamps er en bane med masser af fart, masser af længde og sving og spænding – og ikke mindst masser af historie, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Formula Racing stiller til start i weekendens Challenge-afdeling med i alt fire kørere. Danske Frederik Paulsen stiller til start som mesterskabsførende i Pirelli Trofeo Am-kategorien, hvor han blandt andet kæmper mod Formula Racings luxembourgske kører, Olivier Grotz. Svenske Christian Kinch, som debuterede for Formula Racing på Mugello, stiller op i Coppa Shell-klassen, mens tyske Boris Gideon skal forsvare sin tredjeplads i Coppa Shell Am-kategorien.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

Nyheder