Nyheder

Formula Racing i Challenge-kamp på Red Bull Ring

Den 30. april 2021

Den østrigske Formel 1-bane lægger asfalt til årets anden afdeling af Ferrari Challenge, hvor Formula Racing igen stiller med et stærkt hold af kørere.

Formula Racing fortsætter denne weekend kampen om titlerne i Ferrari Challenge Europe, som har fundet vej til en af de mest populære baner i Europa, Red Bull Ring. Den østrigske Formel 1-bane bliver arenaen for anden afdeling af 2021-versionan af det prestigefyldte mærkemesterskab, og det danske Ferrari-team fra Lyngby stiller igen med et stærkt hold af unge og erfarne Challenge-kørere.

– Årets første afdeling på Monza var en rutsjebanetur af højdepunkter og nedture, men generelt kom vi godt fra start med pokaler til hylden og gode point til teammesterskabet. Vores 16-årige stortalent fra Finland, Luka Nurmi, sikrede to pole positions og en helt fantastisk løbssejr i sin debut for teamet, og vores anden rookie, Christian Brunsborg, tog en flot andenplads med hjem. Vi fortsætter det stærke arbejde i denne weekend, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.  

Formula Racing repræsenteres den kommende weekend af finske Luka Nurmi og sidste års Pirelli Am-mester, danske Frederik Paulsen, som begge kæmper i Trofeo Pirelli-klassen, mens danske Christian Brunsborg er på startlisten i Pirelli Am-kassen. I Coppa Shell-mesterskabet repræsenteres holdet af svenske Christian Kinch, mens italienske Alessandro Cozzi stiller til start i Coppa Shell Am.

Årets anden afdeling af Ferrari Challenge Europe skydes i gang lørdag på Red Bull Ring, hvor 41 eksemplarer af den seneste Ferrari 488 Challenge Evo stiller til start.

Nyheder