Nyheder

Formula Racing skyder 2021-sæson i gang med nye unge talenter

Den 09. april 2021

Der er nye unge talenter på holdet, når Formula Racing tager hul på teamets femte sæson i Ferrari Challenge Europe på italienske Monza.

Ambitionerne er tårnhøje, når Formula Racing for femte år i træk tager hul på en fuld sæson i Ferrari Challenge Europe. Det danske Ferrari-team fra Lyngby stiller klar med fem kørere til weekendens sæsonpremiere på Monza, blandt andre 2020-sæsonens rookie og mester, Frederik Paulsen, som i år rykker op i topklassen. Teamet får også tilført ungt blod i form at den 16-årige finske racerkører, Luka Nurmi.

– Luka Nurmi besidder trods sine kun 16 år et energi- og et ambitionsniveau, som er helt utroligt, og vi glæder os til at se ham performe på holdet. Ikke mindst har vi store forventninger til vores 2020-mester Frederik Paulsen, som rykker op i pro-klassen og bliver vores spydspids i kampen om den absolutte kørertitel, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Udover Paulsen og Nurmi repræsenteres Formula Racing også i år af Christian Brunsborg, som stillede op i et enkelt løb i 2020-sæsonen, hvor han sikrede sin første Challenge-sejr i finaleweekenden på Misano. Brunsborg overtager Paulsens rolle som rookie i Pirelli Am-klassen, hvor Silkeborg-kørerens mål ganske enkelt er et mesterskab.

Svenske Christian Kinch er atter tilbage på holdet og stiller igen op i Coppa Shell-klassen, mens italienske Alessandro Cozzi, som debuterede for Formula Racing i 2020-finalen, repræsenterer holdet i Coppa Shell Am-klassen.

– Det glæder os, at vi i år er repræsenteret i alle fire Challenge-klasser. Målet for sæsonen er naturligvis at forsvare sidste års Pirelli Am-titel, og samtidig håber vi på, at vi kan tilbageerobre den generelle Trofeo Pirelli-kørertitel, som Nicklas Nielsen sikrede os i 2018. Endelig bliver den helt store udfordring at vinde teammesterskabet, lyder det fra Allan Jørgensen.

Sæsonpremieren på Ferrari Challenge Europe skydes i gang lørdag på Monza, hvor ikke færre end 43 udgaver af den seneste Ferrari 488 Challenge-racer stiller til start.

Nyheder