Nyheder

Formula Racing indsætter Conrad Laursen i Ferrari Challenge på Hockenheim

Den 22. juli 2022

16-årige Conrad Lausen slutter sig til det danske Ferrari-team, som skal forsvare føringen i teammesterskabet i fjerde afdeling af Challenge-serien på Hockenheim.

Der er lagt op til endnu en spændende Ferrari Challenge-weekend, når fjerde afdeling af den prestigefyldte mærkeserie finder sted Hockenheim de kommende dage. Der er især spænding omkring holdets nye kører, Conrad Laursen, som med sine blot 16 år og to måneder bliver den yngste Challenge-debutant nogensinde.

Conrad Laursen – søn af Johnny, som er tidligere Challenge-mester for Formula Racing – dyster normalt i de italienske og tyske Formel 4-mesterskaber, men har i sommerpausen fået mulighed for at prøve kræfter i Ferrari Challenge. Danskeren stiller op i den hurtigste Pirelli Trofeo-klasse, hvor han blandt andet skal konkurrere mod Formula Racings finske kører, Luka Nurmi.

– Det er med stor glæde, at vi igen kan præsentere en ung komet i Ferrari Challenge-serien. Vi har efterhånden tradition for at introducere unge talenter til verdens mest ikoniske og prestigefyldte mærkeserie, og selv om Laursen foreløbig blot deltager i denne ene weekend, så bliver opgaven den samme som de øvrige kørere, nemlig at hente point hjem til teammesterskabet, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

– Det bliver vildt spændende at prøve kræfter med en GT-bil, og jeg er glad for at kunne gøre det sammen med Formula Racing, som har haft stor succes i Challenge-serien gennem flere år. Det er ikke en ny karrieregren for mig, men det bliver spændende at prøve noget nyt og helt andet, mens der er sommerpause fra Formel 4-mesterskaberne. Jeg glæder mig virkelig til at opleve, hvordan det er at køre ræs i en GT-serie, og jeg håber, at jeg kan være med til at udbygge teamets føring i det samlede mesterskab, lyder det fra Conrad Laursen.

Laursen bliver en del af et stærkt trekløver på Hockenheim, hvor han sammen med Luka Nurmi og italienske Alessandro Cozzi skal forsvare og forhåbentlig udbygge Formula Racings føring i det officielle teammesterskab. Nurmi holder inden weekendens to løb på Hockenheim en tredjeplads i Trofeo Pirelli-klassen, mens Cozzi er sekser i Pirelli Am-mesterskabet.

Fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe blev skudt i gang med træning fredag den 22. juli, mens weekendens to kvalifikationer og 30-minutters-løb finder sted lørdag den 23. juli og søndag den 24. juli. Alle sessions kan følges live på Viaplay og på seriens eget website og YouTube-kanal.

Ferrari Challenge Europe 2022

1.-3. april – Portimao, Portugal
13.-15. maj – Paul Ricard, Frankrig
17.-19. juni – Hungaroring, Ungarn
22.-24. juli – Hockenheim, Tyskland
16.-18. september – Silverstone, England
7.-9. oktober – Mugello, Italien

LIVESTREAMING: https://www.ferrari.com/en-EN/corse-clienti/live

Nyheder