Nyheder

Formula Racing melder klar-parat til start på anden afdeling af Ferrari Challenge Europe

Den 13. maj 2022

Det danske Ferrari-team fra Formula Automobile i Lyngby er repræsenteret i alle fire klasser, når anden afdeling af den prestigefyldte Challenge-serie flages grøn på Paul Ricard i Bededagsferien.

Formula Racings hurtige Challenge-kørere kommer til at tilbringe Bededagsferien på Paul Ricard. Den sydfranske Formel 1-bane lægger nemlig asfalt til anden afdeling af Ferrari Challenge Europe, og med ikke færre end 43 biler til start er der igen lagt i kakkelovnen til en omgang heftig Ferrari-ræs på banen nær Middelhavet.

Formula Racing er denne weekend repræsenteret i alle fire Challenge-klasser med finske Luka Nurmi (#66) i den hurtigste Trofeo Pirelli-klasse, Christian Brunsborg (#4) og italienske Alessandro Cozzi (#25) i Pirelli Am, vores tidligere Challenge-mester, Johnny Laursen (#160) i Coppa Shell samt Peter Christensen (#121) i Shell Am.

– Sæsonpremieren på Portimao viste, at vi igen i år stiller med et hold kørere, som formår at køre ræs. Selvom vi missede et par mulige sejre i første afdeling, så blev der kørt tæt og kæmpet på et højt niveau. Vi har imidlertid allerede sikret os sæsonens første pokaler, og Paul Ricard sætter nogle utroligt flotte rammer for anden afdeling af mesterskabet, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Anden afdeling Ferrari Challenge Europe på Paul Ricard skydes i gang med officiel træning fredag den 13. maj, mens kvalifikation og løb afvikles henholdsvis lørdag den 14. maj og søndag den 15. maj.

Ferrari Challenge Europe 2022

1.-3. april – Portimao, Portugal
13.-15. maj – Paul Ricard, Frankrig
17.-19. juni – Hungaroring, Ungarn
22.-24. juli – Hockenheim, Tyskland
16.-18. september – Silverstone, England
7.-9. oktober – Mugello, Italien

LIVESTREAMING: https://www.ferrari.com/en-EN/corse-clienti/live

Nyheder