Fokus på læring og proces

Passione Ferrari Club Challenge er ikke en traditionel racerserie. I stedet er der fokus på omgangstiderne, så du kan måle, forbedre og slå din personlige bedste omgangstid. På den måde mindsker man den tætte kontakt mellem racerbilerne og giver mere plads til at fokusere på teknik og stopuret.

Hver bil er udstyret med en telemetrienhed, som registrerer dine omgangstider, så du kan forbedre dine færdigheder på banen, ved at sammenligne din egen kørsel med de andre kørere.

Til hvert event vil der være erfarne Ferrari-instruktører til rådighed for køretekniske workshops, coaching i bilen, telemetri og kørestilsanalyse – alt sammen noget der er med til at gøre dig hurtigere bag rattet.

Ønsker du at føle, leve og dele din passion for racerløb, giver Passione Ferrari Club Challenge-programmet dig det perfekte afsæt. Her vil du møde og konkurrere mod andre Ferrari Challenge-medlemmer, som deler samme passion for Ferrari og for racerløb.

I 2024 fortsætter Ferrari Club Challenge med Ferrari 488 EVO. I denne klasse er det ikke muligt at deltage med en Ferrari 296 Challenge-racer.

Arrive and Drive

Som Ferrari Club Challenge-kører hos Formula Racing skal du udelukkende koncentrere dig om at yde en indsats på racerbanen. Alle de omkringliggende opgaver bliver der taget nøje hånd om. Vi sørger for alt. Og det er lige fra din køredragt til vaskeservice, farvedesign af bilen, holdleder, mekanikere, ingeniører og hospitality. Alt, du skal gøre, er, at møde op på banen, så skal vi nok hjælpe dig med at komme over målstregen hurtigst muligt.

Del bil, oplevelser og omkostninger

Hver bil kan deles af højst to chauffører ved hvert event. Dette giver dig mulighed for at nyde oplevelsen med en ven, familiemedlem eller forretningspartner som deler passionen for motorsport. Samtidig er dette også en god måde at dele omkostninger og rationalisere tiden i forhold til løbskalenderen.

For at kunne deltage er det nødvendigt at have et gyldigt Ferrari Club Challenge-medlemskab.

Alle nye medlemmer vil modtage et personligt sæt racerudstyr bestående af: Racerdragt, støvler, handsker, hjelm, beskyttende undertøj og HANS (hoved- og halsstøtteanordning), præsenteret i en tilpasset og eksklusiv Ferrari-taske med Club Challenge-logo.

Medlemmer kan købe:

 • Fuld sæsonpakke – 6 events
 • Halv sæsonpakke – 3 events
 • Enkelt afdeling

Alle pakkerne inkluderer seks timers banetid og fuld hospitality pakke for en kører og ikke-kører (eller to kørere) – inklusive morgenmad, frokost og afsluttende aperitif.

Masser af køretid

Til hvert event er der afsat 2 x 180 minutter til kørsel på banen.

Kalender

I 2024 besøger Ferrari Club Challenge nogle af Europas bedste racerbaner.

 • Mugello, Italien, 6.maj
 • Balaton, Ungarn, 3. juni
 • Jerez, Spanien, 24. juni
 • Portimao, Portugal, 8. juli
 • Paul Ricard, Frankrig, 29. juli
 • Nürburgring GP, Tyskland, 27. 9. September
 • Imola (Finali Mondiali), Italien, 15. oktober
 • Formula Racing